Så här går det till när vi gör dina formgjuta inlägg

När du kommer till oss gör vi en fotanalys och tillsammans bestämmer vi vad du behöver. Vi kan även erbjuda dig inläggen samma dag (så slipper långväga kunder köra två gånger). Inläggen kostar 1 700:- för första paret. Du får behålla dina gipsavgjutningar och kan göra fler par inlägg för 1 400:-

Ett par inlägg håller ca 3-4 år men kan hålla ännu längre beroende på hur de används. Har du på dig inläggen 9h dagligen i arbetet sänks livslängden till ungefär 2 år. Används flera inlägg parallellt ökar självklart livslängden.

Vi rekommenderar två par inlägg ifall du har stor skillnad på olika skor, t.ex. tunna sommarskor och grova vinterkängor, detta för att öka livslängden på inläggen. Om du vill använda inlägg i öppna sandaler kan du hitta sandaler med utbytbar innersula hos Team Sportia Boden. Du får alltså både sandalen och sulorna gjorda i samma lokal.

Eftersom det är mer slitage på ett inlägg i en öppen sko rekommenderar vi ett specialslipat inlägg till dem. Det inlägget slipar vi tjockare för att ge extra mycket stadga till foten och för att öka hållbarheten på inlägget.

OBSERVERA:

Vill Du göra ett par formgjutna inlägg måste du först boka tid. Det gör du enklast via telefon eller e-post. Det är viktigt att du avbokar i tid om du inte har möjlighet att komma. Var snäll visa hänsyn och kom parfymfri.